Αλβανία: Συνελήφθη Έλληνας με υποτιθέμενη συσκευή υποκλοπής τηλεφώνων




Μάιος 8, 2017. 21:38

Η Εισαγγελία των Τιράνων μπλόκαρε το διαβατήριο του 52χρονου Έλληνα Ηρακλή Δραγούνη και κατασχέθηκε η συσκευή που είχε μαζί του, καθώς προσπαθούσε να περάσει τον έλεγχο στο αεροδρόμιο Ρίνας των Τιράνων για να εγκαταλείψει την Αλβανία.



Πηγές από την «Report Tv» σημειώνουν  ότι την έρευνα έχει αναλάβει ο εισαγγελέας Ιουλιάν Ζόνια (Julian Zonja) και αναφέρουν ότι ο Δραγούνης ήταν στην Αλβανία για λογαριασμό μιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας για να κάνει μετρήσεις  σήματος.



Ο ίδιος, ο Ηρακλής Δραγούνης, δήλωσε: «Ήρθα στην Αλβανία σταλμένος από μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να κάνω μετρήσεις των σημάτων στις κεραίες και δεν έχω παραβιάσει κανένα νόμο». Όπως σημειώνεται ο Έλληνας  είναι πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα.



Ωστόσο, η έρευνα έδειξε ότι το 52χρονος Έλληνας  από το 2015 ως το 2017 έχει πραγματοποιήσει  στο αεροδρόμιο των Τιράνων 20 εισόδους και εξόδους.



Αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση κατά την οποία σε διάστημα ενός μηνός έχει γίνει έρευνα για υποψία παράνομης υποκλοπής τηλεφωνικών συνδιαλέξεων  και τελικά η εισαγγελία να αποφανθεί  κατά πόσο  υπάρχουν κατηγορίες κατά του 52χρονου Έλληνα.



(shqiptarja.com)



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr