Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Βαλκάνια: Η ισλαμική σημαία σε χωριό στην ΤούζλαΜάιος 27, 2017. 21:35


Στην κοινότητα Λιούμπτσε κοντά στην Τούζλα, που κατά κύριο λόγο κατοικείται από Κροάτες ύψωσαν τη σημαία του τρομοκρατικού ισλαμικού κινήματος «Εμιράτο του Καυκάσου», σύμφωνα με τη σερβική ραδιοτηλεόραση.
H σημαία υψώθηκε το βράδυ της Πέμπτης μπροστά σε μια εγκαταλελειμμένη ιδιωτική κατοικία, η οποία βρίσκεται κοντά στην Καθολική Εκκλησία, σημειώνει το πρακτορείο Hina.


 Η σημαία είναι ίδια με τη σημαία που χρησιμοποιεί η τρομοκρατική οργάνωση του ‘Εμιράτου του Καυκάσου’, που υποστηρίζει τη δημιουργία ενός ισλαμικού κράτους, σύμφωνα με τους κανόνες της Σαρία στην περιοχή του Καυκάσου και οι δυτικές χώρες την έχουν στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων.Το απόγευμα, η αστυνομία αφαίρεσε τη σημαία, αλλά η τοπική ομάδα τρομοκρατών έγραψε για το ισλαμικό κράτος σε τοίχο του σχολείου.Το περιστατικό αναφέρθηκε στις τοπικές αρχές  και στον οργανισμό της υπηρεσίας ερευνών και προστασίας της εισαγγελίας της Β-Ε, σημειώνει το δημοσίευμα.
(rts.rs)--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: