Αλβανία: Το κόμμα των Αλβανοτσάμηδων ζητά την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία
«Επιστροφή υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας για τους νέους»


Μάιος 25, 2017. 14:50


«Η επιστροφή της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας», έχει προταθεί από τον, Σφετίμ Ιντρίζι, επικεφαλής του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων – PDIU, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τη νεολαία και υποστηρικτές του κόμματός του.
Στη συνάντηση που έγινε στα Τίρανα, ήταν παρούσα και η βουλευτής του κόμματος, Μεσίλα Ντόντα, ο Ιντρίζι πρότεινε την επιστροφή της στρατιωτικής θητείας για τους νέους, ώστε κάθε 18χρονος Αλβανός να ορκίζεται ενώπιον της σημαίας.«Εμείς προτείνουμε να επιστρέψει η στρατιωτική θητεία στους νέους, είναι μια πρακτική που ακολουθούν όλες οι προηγμένες χώρες του κόσμου. Πιστεύω ότι ο Θεός θα μας προστατέψει καθώς και άλλοι, αλλά πρώτα εμείς πρέπει να προστατεύσουμε τον εαυτό μας.
Για την Αλβανία, απαιτείται η νεολαία να κάνει ένα μήνα στρατιωτικής εκπαίδευσης. Η στρατιωτική εκπαίδευση θα κάνει τους νέους να αγαπάνε αυτήν τη χώρα ακόμη περισσότερο.
Εμείς πάντοτε πιστεύουμε ότι μία στρατιωτική εκπαίδευση θα μας κάνει να αγαπάμε περισσότερο αυτή τη χώρα».(joq.al)--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr