Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Σκόπια: Ο Γκρούεφσκι καλεί τους οπαδούς του σε εγρήγορση

Μάιος 23, 2017. 21:41

Σκόπια.
 
Ο ηγέτης του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι, δήλωσε ότι ο κίνδυνος της λεγόμενης ‘Πλατφόρμας των Τιράνων’ δεν πέρασε και ότι οι πολίτες θα πρέπει να μείνουν σε εγρήγορση, διότι, όπως είπε, τα αλβανικά κόμματα δεν έχουν παραιτηθεί από την πλατφόρμα και ότι επιδιώκουν να εφαρμοσθεί.
«Αν και ο Ζάεφ έχει δεσμευθεί  και έχει υπογράψει ότι δεν αποδεχθεί  την ‘πλατφόρμα των Τιράνων’, κρατώ την επιφύλαξή μου, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα και τον τρόπο του που συχνά αλλάζει τις δηλώσεις και τις θέσεις του, άλλα λέει το πρωί και άλλα το βράδυ, έτσι τον παρακολουθούμε στενά, ιδίως από τότε που άρχισε να προβαίνει σε δηλώσεις μαζί με τους άλλους εταίρους του, όπως ο Ζιαντίν Σέλα, όπως με το DUI. Εγώ θα τονίσω ότι η ‘πλατφόρμα των Τιράνων’ δεν πρόκειται να εφαρμοσθεί», δήλωσε ο Γκρούεφσκι απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων  επιθεώρησης στα έργα στο Ντεμίρ Καπίγια.
(vecer.mk)
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: