Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Αλβανία - Άγιοι Σαράντα: Σε συνεχή απειλή ο ελληνικός πληθυσμός- έκαψαν την ελληνική σημαία
Μάιος 2, 2017. 21:37

Άγιοι Σαράντα, Αλβανία.

Για άλλη μια φορά «άγνωστοι» έκαψαν την ελληνική σημαία στα γραφεία του παραρτήματος της  «Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας» ΔΕΕΜ ‘ Ομόνοια’, στους Αγίους Σαράντα,  ενώ από τις αλβανικές αρχές δεν έχει γίνει καμία κίνηση, στις συνεχείς προκλήσεις κατά της ελληνικής μειονότητας.
 


Σχετική είναι η ανάρτηση στο Facebook  του  γενικού προέδρου της ΔΕΕΜ ‘Ομόνοιας’, Λεωνίδα Παππά: 


Η αφαίρεση ή το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας, στα γραφεία της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» στους Αγ. Σαράντα, κατάντησε πλέον μία ρουτίνα. 


 Το γεγονός που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, δεν το καταγγείλαμε στην Αλβανική Αστυνομία γιατί αισθανόμαστε ότι δεν έχει κανέναν νόημα. Εάν στα προηγούμενα περιστατικά, θα έδειχναν την αρμόζουσα ευαισθησία όπως θα έπρεπε στην προσβολή ενός εθνικού συμβόλου, δεν θα ήταν δύσκολο να βρουν τα ίχνη των δραστών αφού τα γραφεία μας είναι σε μία εμπορική περιοχή όπου σχεδόν όλα τα γειτονικά καταστήματα έχουν κάμερες. 


 Ενημερώνουμε φίλους και εχθρούς πως τα αποθέματα μας είναι ανεξάντλητα!(https://www.facebook.com/leonidhas.papas/posts/10213427570502767)

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr