Συρία: Οι Αμερικανοί χτύπησαν- πάλι- φιλοκυβερνητικές δυνάμεις




Ιούνιος 6, 2017. 22:19


Για δεύτερη φορά, σε λιγότερο από ένα μήνα, οι δυνάμεις της διεθνούς συμμαχίας που βρίσκεται υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, επιτέθηκαν σε φιλοκυβερνητικές δυνάμεις στην αλ Τάνφ.




Σύμφωνα με την πηγή, αεροπορικές δυνάμεις του Συνασπισμού κατέστρεψαν, την Τρίτη,  μια μονάδα φιλοκυβερνητικών δυνάμεων στη Συρία που κατευθύνονταν σε περιοχή όπου βρίσκονταν αντάρτες προσκείμενοι του διεθνούς Συνασπισμού.



Μια ομάδα περίπου 50 φιλοκυβερνητικών στρατιωτών κινούνταν με άρμα μάχης και αντιαεροπορικά όπλα καθώς και εξοπλισμένα, με όπλα, οχήματα σε περιοχή όπου υπήρχαν αντάρτες  που εξοπλίζονται από τους Αμερικανούς. Η περιοχή αυτή, η Αλ Τανφ, είναι κοντά στα σύνορα με τα την Ιορδανία και το Ιράκ.



Υπενθυμίζεται ότι αεροσκάφη του διεθνούς συνασπισμού στις 18 Μαΐου επιτέθηκαν σε στρατιωτική φάλαγγα του συριακού στρατού στην ίδια περιοχή, στην οποία υπάρχουν ανταρτικές ομάδες προσκείμενες του αμερικανικού Συνασπισμού, σημειώνει το δημοσίευμα.
(france24.com)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr