Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Ουκρανός ιστορικός: «Ο Διογένης παρότρυνε τους Έλληνες να μιλούν …ουκρανικά»
Ιούνιος 6, 2017. 20:14

Ο Πιοτρ Γιουσένκο, Ουκρανός ιστορικός, αδελφός του πρώην προέδρου, Γιουσένκο,  σε συνέντευξή του στο κυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι ‘Rada’, δήλωσε ότι οι Έλληνες φιλόσοφοι μιλούσαν την …ουκρανική γλώσσα.
Μάλιστα, είπε ότι ο Διογένης πρότεινε στην κυβέρνησή του (στην αρχαία Ελλάδα) να χρησιμοποιεί για τη διαχείριση του κράτους την ουκρανική ως επίσημη γλώσσα…Ο ίδιος τόνισε ότι ο παγκόσμιος πολιτισμός δημιουργήθηκε συνολικά από 70 έθνη και οι Ουκρανοί είναι ένα από αυτά.


«Νότια της Σομαλίας και της Αιθιοπίας πολιτισμός δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει. Στα ανατολικά και βορειοανατολικά ήταν ο πολιτισμός του Ντον, αλλά αυτός ο πολιτισμός  ήταν δημιούργημα της Σκυθίας- της Ουκρανίας, η οποία (Ουκρανία) βρίσκεται στο άκρο- δηλαδή η Ουκρανία ήταν στην Οικουμένη», είπε ο Πιοτρ Γουσένκο.


(Οικουμένη και πολιτική του Οικουμενισμού ήταν ιδεολογικό δόγμα του Βυζαντίου που έθετε όλη την επικράτεια κάτω από την ηγεσία του, ενώ γύρω από αυτήν υπήρχαν τα βαρβαρικά εδάφη- σημειώνει το βουλγαρικό δημοσίευμα από το οποίο αναδημοσιεύουμε).
Ο Γουσένκο ισχυρίστηκε ότι ο Σκύθης ηγεμόνας Ανάχαρσις- υιός Σκύθη ηγεμόνα και  Ελληνίδας,  που έζησε τον 6ο αιώνα π.Χ. , μαζί με τον Σόλωνα δημιούργησαν μια νομοθετική βάση, τη νομική φιλοσοφία και 300 χρόνια αργότερα ο Διογένης συνέστησε τους Έλληνες ηγεμόνες να χρησιμοποιούν την ουκρανική γλώσσα στη διακυβέρνησή τους, όπως σημειώνεται.Πηγή: :bgr.news-front.info


(Διευκρίνιση του ‘bgr.news-front.info’:  Ο συντάκτης δεν συμμερίζεται τις αξιώσεις του ιστορικού, δημοσιεύτηκε μέρος της συνέντευξή του για να δείξει τη βαθιά πτώση ορισμένων μελετητών στην Ουκρανία)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: