Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Σκόπια: Συνελήφθη Σλοβένος κατάσκοπος

Ιούνιος 6, 2017. 08:19

Υπάλληλος των μυστικών υπηρεσιών της Σλοβενίας συνελήφθη γιατί κατέγραφε σε βίντεο την οικία του προέδρου των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ στη λίμνη της Οχρίδας.
Η σύλληψη έγινε από τη σκοπιανή αστυνομία στα μέσα Απριλίου και τέθηκε υπό κράτηση. Χαρακτηρίστηκε  ως πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Σλοβενίας  από μια κάρτα μέλους της συμμαχίας του ΝΑΤΟ, που είχε μαζί του.Ο ίδιος όπως είπε στην αστυνομία, η κάρτα αυτή ήταν  από μια αποστολή στη Νάπολη (Ιταλία) και στην Οχρίδα βρέθηκε ως ιδιώτης, προσθέτοντας ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος ήταν προσωπικό του αντικείμενο και το λειτουργούσε ως παιχνίδι για το παιδί του.Το υπουργείο Άμυνας της Σλοβενίας επενέβη στις αρχές των Σκοπίων ζητώντας την απελευθέρωσή του. Οι αρχές του επέστρεψαν τα έγγραφά του και το μη επανδρωμένο αεροσκάφος και αφέθηκε ελεύθερος με τη χρηματική ποινή των 500 ευρώ, όπως σημειώνεται.
(rts.rs)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: