Σκόπια: Νέοι επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών




Ιούνιος 17, 2017. 10:24

Νέοι επικεφαλής τοποθετήθηκαν  στους πιο σημαντικούς τομείς του υπουργείου Εσωτερικών.  Με απόφαση της κυβέρνησης διορίσθηκαν νέοι επικεφαλής στο Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας  και στη Διεύθυνση για την Ασφάλεια και την Αντικατασκοπεία (УБК).




Διορίσθηκαν- αντίστοιχα- ο Γκόραν Νικολόφσκι σε αντικατάσταση του Βλαντίμιρ Ατανασόφσκι και ο Λάζε Βελκόφσκι που αντικατέστησε τον Μίτκο Τσάφκοφ.



Ο Γκόραν Νικολόφσκι τέθηκε επικεφαλής σε έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς του Υπουργείου Εσωτερικών που σε γενικές γραμμές ασχολείται για την ασφάλεια στη χώρα.



Όπως σημειώνει  το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης,  ελήφθησαν αυτές οι σημαντικές αποφάσεις, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο προσωπικό, προς όφελος της σταθερότητας και της ασφάλειας των πολιτών και του κράτους.



Η ανακοίνωση, αναφερόμενη στους νέους επικεφαλής τονίζει ότι πρόκειται για έμπειρους που έχουν αποδείξει τη συνεισφορά τους στο Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας και στη Διεύθυνση Ασφάλειας και Αντικατασκοπείας.

(telegraf.mk)



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr