Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Σκόπια: «Μετά το Μαυροβούνιο είναι η σειρά των Σκοπίων για το ΝΑΤΟ»
Ιούνιος 5, 2017. 19:47

Σκόπια.


Το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα (ЛДП/LDP) χαιρέτισε την ένταξη του Μαυροβουνίου στο ΝΑΤΟ, που όπως σημειώνει, θα βελτιώσει τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή.
Το κόμμα εκφράζει την ελπίδα ότι σύντομα το ίδιο θα συμβεί και με τα Σκόπια και κάλεσε την νέα κυβέρνηση για σοβαρή δουλειά στις μεταρρυθμίσεις σύμφωνα με τις ευρωατλαντικές αξίες.«Η προηγούμενη κυβέρνηση, με επικεφαλής τον Νίκολα Γκρούεφσκι,  δεν υλοποιούσε όλες τις επιταγές της Συμμαχίας για μεταρρυθμίσεις και με τη  μείωση του προϋπολογισμού για την αμυντική μεταρρύθμιση, έδειξε αμφισβητήσιμη πρόθεση όσον αφορά την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και  έγινε δέκτης μόνιμης κριτικής βασικών μελών της Συμμαχίας.


Το LDP σε συντονισμό με τα κόμματα της συγκυβέρνησης θα αναλάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες για να δείξει ότι η χώρα ανήκει στο ΝΑΤΟ και το συντομότερο δυνατόν χρονικό διάστημα, το νέο μελλοντικό μέλος των Δυτικών Βαλκανίων, θα είναι  τα Σκόπια», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.
(meta.mk)--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: