Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Η αλβανική αστυνομία ερευνά το περιστατικό στην πλατεία των Τιράνων«Αργυρόκαστρο, η Αστυνομία απαντά στον Βαγγέλη Τάβο. Ο Αντόν Τούνι ερευνάται για ‘κατάχρηση εξουσίας’»


Ιούνιος 12, 2017. 21:14Η αστυνομία του Αργυροκάστρου αντέδρασε σήμερα επίσημα στο θέμα της δημοσιοποίησης μια μέρα νωρίτερα,  όπου φέρεται ότι ο Λαογραφικός Όμιλος από την Δρόπολη αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή από τη συναυλία στην πλατεία Σκεντέρμπεη, κατόπιν αιτήματος του βουλευτή Βαγγέλη Τάβου.
Η αστυνομία λέει ότι οι γονείς των τεσσάρων παιδιών πήγαν προσωπικά στο αστυνομικό τμήμα και προέβησαν σε καταγγελίες. Εν τω μεταξύ, ο εισαγγελέας άρχισε έρευνα για τον Αντώνη  Τούνη- επικεφαλής του  Λαογραφικού Ομίλου «Δερόπολη».Η ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας αναφέρει ότι  ο εισαγγελέας θα προβεί σε έρευνα για «κατάχρηση εξουσίας» του υποψήφιου μειονοτικού βουλευτή, Βαγγέλη Τάβου, όπως προβλέπει το άρθρο 248 του Ποινικού Κώδικα.Επίσης, αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε επαφή με τη διεύθυνση της αστυνομίας η Αρτεμίσα Ντράλο, όπως δημοσιεύθηκε.
(argjirolajm.net)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: