Σκόπια: Η πρέσβειρα της Τουρκίας ζήτησε την υπέρβαση των εμποδίων για τουρκικές επενδύσεις




Ιούνιος 8, 2017. 17:46

Σκόπια.

Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, συναντήθηκε σήμερα με την πρέσβειρα της Τουρκίας στα Σκόπια, Ερκάλ Καρά, χαιρέτισε τη φιλία μεταξύ των δύο χωρών και εξέφρασε την ετοιμότητα για την προώθηση της συνεργασίας με βάση τις δημοκρατικές αρχές, στον οικονομικό τομέα, όπως και σε άλλους τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον στους πολίτες.




«Ο πρωταρχικός σκοπός της κυβέρνησης είναι η προώθηση των σχέσεων με όλες τις χώρες, ιδιαίτερα με τις φιλικές. Οι πολίτες της χώρας μας αναμένουν από την κυβέρνηση την ευρωπαϊκή προοπτική και είμαστε έτοιμοι να λάβουμε υπόψη όλες τις θετικές εμπειρίες στο δρόμο προς την ένταξη», τόνισε ο πρωθυπουργός Ζάεφ  προς τους δημοσιογράφους.



Ο Ζάεφ και η Τουρκάλα πρέσβειρα μίλησαν, επίσης, για το ενδεχόμενο υπέρβασης των υφιστάμενων διοικητικών εμποδίων που αντιμετωπίζουν οι επενδυτές στα Σκόπια, καθώς και το ενδιαφέρον Τούρκων επενδυτών να επενδύσουν στη χώρα.



Από την πλευρά της, η Καρά επαναβεβαίωσε την υποστήριξη της Τουρκίας για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
(meta.mk)



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr