«Ο σωσίας του Έντι Ράμα ήταν στην Πάργα!»




«Η παραπλάνηση των ελληνικών ΜΜΕ και ο σωσίας του Έντι Ράμα»

Ιούλιος 19, 2017. 16:03


«Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, έγραψαν  αυτήν την εβδομάδα ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, έχει επιλέξει την Ελλάδα για να περάσει τις διακοπές μαζί με τη σύζυγό του, Λίντα Ράμα», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.



Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι το ζεύγος Ράμα βρίσκεται στην Πάργα από τις 15 Ιουλίου. Οι δημοσιογράφοι έγραψαν ότι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου δεν επιβεβαίωσαν, ούτε αρνήθηκαν τις πληροφορίες, ωστόσο, ο Ράμα  είναι γνωστός στους Αλβανούς εργαζόμενους στο ξενοδοχείο.



Ο ίδιος, μάλιστα, ο Έντι Ράμα αρνήθηκε τα δημοσιεύματα αυτά, όπως σημειώσαμε.


Η «Gazeta Shqiptare» δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες την περασμένη εβδομάδα από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Πάργας, στην ελληνική ακτή.

 Σε αυτές παρουσιάζονταν ένα άτομο που είχε μεγάλη ομοιότητα με τον επικεφαλής της κυβέρνησης καθώς και με τη σύζυγό του και την κόρη του, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα και προτρέπει τους αναγνώστες να δουν προσεκτικά τις φωτογραφίες.
«Το πιο πιθανό», σημειώνεται, «είναι ότι κάποιος Αλβανός υπάλληλος του ξενοδοχείου παραπλανήθηκε και αυτό έφθασε στα αφτιά των δημοσιογράφων. Αλλά και οι φωτογραφίες δείχνουν ένα άτομο σαν τον Ράμα, αλλά δεν είναι  και τόσο …γλόμπος!
(lexo.al)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr