Συνάντηση ομάδων εργασίας Ελλάδας - Σκοπίων στην Αθήνα




Αύγουστος 29, 2017. 21:22

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η έκτη συνεδρίαση, σχετικά με τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ της FYROM και της Ελλάδας, όπως αναφέρει το (σκοπιανό) υπουργείο Εξωτερικών, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες εάν έχει σημειωθεί πρόοδος στην υιοθέτηση ενός νέου πακέτου, γράφει το meta.mk.




Το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι οι υπουργοί  Εξωτερικών Σκοπίων και Ελλάδας, Νίκολα Ντιμιτρόφ και Νίκος Κοτζιάς, την Πέμπτη στα Σκόπια θα συζητήσουν την πρόοδο στην υλοποίηση των μέτρων εμπιστοσύνης  και ότι η επόμενη συνάντηση των ομάδων εργασίας θα πραγματοποιηθεί στα Σκόπια.


Η συνάντηση στην Αθήνα, όπως αναφέρθηκε, έγινε σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα με διάλογο σε αμοιβαία αποδεκτά θέματα, όπως είναι τα σχέδια για τη διασύνδεση στους τομείς των μεταφορών και της ενέργειας, την αστυνομική συνεργασία, τα ευρωπαϊκά προγράμματα, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την πολιτική προστασία της δημόσιας διοίκησης, της υγειονομικής περίθαλψης, τη συνεργασία μεταξύ των διπλωματικών ακαδημιών και των πρωτοβουλιών για την επιχειρηματική συνεργασία.
(meta.mk)
==
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr