Οι πρωθυπουργοί Σκοπίων και Βουλγαρίας υπέγραψαν τη συμφωνία καλής γειτονίας





Αύγουστος 1, 2017. 22:58

Σκόπια.

Οι δύο πρωθυπουργοί, των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ και της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, έστειλαν ένα μήνυμα ότι η συμφωνία ανοίγει τις θύρες της συνεργασίες και της φιλίας, αλλά και φέρνει πιο κοντά την περιοχή στην ευρω-ατλαντική ενσωμάτωση.


Η Συμφωνία μεταξύ των Σκοπίων και της Βουλγαρίας είναι προς το κοινό συμφέρον και των δύο χωρών, θα επιτρέψει την πολιτική σταθερότητα, τη συνύπαρξη και τη συνεργασία μεταξύ των πολιτών και της οικονομίας, σύμφωνα με τα μηνύματα που έστειλαν οι δύο πρωθυπουργοί μετά την υπογραφή της Συνθήκης Φιλίας, Γειτονίας και Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, σήμερα στα Σκόπια.

Οι υπουργοί Άμυνας,  Σκοπίων Ραντμίλα Σεκερίνσκα  (α) και Βουλγαρίας Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ,  στη συνάντησή τους στα Σκόπια, με την ευκαιρία της υπογραφής της Συνθήκης Φιλίας,  συμφώνησαν στην ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας και στην κατάρτιση των μελών του σκοπιανού στρατού στις βουλγαρικές στρατιωτικές ακαδημίες.
(PlusInfo.mk)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr