Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Κοσσυφοπέδιο: Ραμούς Χαραντινάι ο νέος πρωθυπουργός"Ο Χαραντινάι αύριο θα ανακοινώσει τα ονόματα της νέας κυβέρνησης"

Σεπτέμβριος 8, 2017. 22:40


Ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι,   ενέκρινε την πρόταση  του κομματικού συνασπισμού, να παραδώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον αρχηγό του AAK, Ραμούς Χαραντινάι, ώστε να ηγηθεί της επόμενης κυβέρνησης του Κοσσυφοπεδίου.«Με βάση τις δυνατότητες που μου παρέχει το Σύνταγμα, ορίζω τον κ. Ραμούς Χαραντινάι για την παράδοση της εντολής σχηματισμού της νέας κυβέρνησης, ο οποίος θα ηγηθεί του συνασπισμού», δήλωσε ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι.


Η δήλωσε έρχεται λίγες ώρες μετά την εκλογή ως προέδρου του Κοινοβουλίου του Κάντρι Βεσέλιν, όπως προβλέπει το σύνταγμα, μετά από επτά αποτυχημένες συνεδρίες.


Ο πρόεδρος του AAK (Συμμαχία για το Μέλλον του Κοσσυφοπεδίου), Ραμούς Χαραντινάι δήλωσε σήμερα, ότι η επόμενη σύνοδος θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και ότι θα ανακοινωθούν αύριο τα ονόματα  του υπουργικού συμβουλίου,  που θα είναι από τα κόμματα του συνασπισμού που ηγείται.

(rtsh.al)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: