Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Νταβούτογλου επισκέπτεται τα Σκόπια
Σεπτέμβριος 27, 2017. 23:01

Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, πραγματοποίησε χθες το βράδυ επίσκεψη στα Σκόπια. Τον Νταβούτογλου υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο υπουργός  αρμόδιος για επενδύσεις Αντνάν Καχίλ.Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πρέσβειρα της Τουρκίας Τουλίν Ερκάλ Καρά συμμετείχε στην συνάντηση.


Μετά τη συνάντηση ακολούθησε συνέντευξη Τύπου.

Ο Νταβούτογλου επισκέφθηκε κατόπιν το ‘τούρκικο παζάρι’ στα Σκόπια με την παρουσία του Σκοπιανού υπουργού Αντνάν Καχίλ και την πρέσβειρα της Τουρκίας Ερκάλ Καρά.


Κύριος σκοπός της επίσκεψης του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας στα Σκόπια ήταν η παρουσία και ομιλία του  στο Διεθνές Βαλκανικό Πανεπιστήμιο. Θέμα της ομιλίας του ήταν «Το μέλλον της Παγκόσμιας και Εθνικής Τάξης: Πλήρης Παγκόσμια Διαχείριση κατά του Προνομιούχου Πληθυσμού».


Ο Νταβούτογλου εξέφρασε την ελπίδα ότι το Διεθνές Βαλκανικό Πανεπιστήμιο θα συνεχίσει την πορεία του προσθέτοντας καινοτομίες στις επιτυχίες του κατά την προσεχή περίοδο.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι τουρκικών οργανώσεων και συλλόγων των Σκοπίων.
(Στοιχεία από Dunyabulteni.com)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr