Ελληνική επιχειρηματική αντιπροσωπεία στα Σκόπια για επενδύσεις





 "Ελληνική επιχειρηματική αντιπροσωπεία στα Σκόπια"

Σεπτέμβριος 30, 2017. 21:02

Σκόπια.

Ελληνική επιχειρηματική αποστολή, με επικεφαλής τον Κυριάκο Λεφάκη, βρίσκεται στα Σκόπια για το διμερές οικονομικό φόρουμ, που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Εμπορικών Επιμελητηρίων, υπό την αιγίδα του πανεπιστημίου Κολούμπια των Ηνωμένων Πολιτειών.



Εκτός από τη συμμετοχή στο φόρουμ, η ελληνική αντιπροσωπεία θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο του  ССК (Σύνδεσμος Εμπορικών Επιμελητηρίων) Ντανέλα Αρσόφσκα καθώς και εκπροσώπους της ένωσης. Υπάρχου, επίσης, σχέδια για επίσκεψη σε πολλές εταιρείες- μέλη του Συνδέσμου Εμπορικών Επιμελητηρίων.


Η ελληνική επιχειρηματική αντιπροσωπεία είναι από τους τομείς των αγροτικών επιχειρήσεων, των κατασκευών, των τροφίμων, των γαλακτοκομικών προϊόντων, του κρασιού, της χημείας και του χάλυβα.


Το διμερές σκοπιανο- ελληνικό  οικονομικό φόρουμ, πραγματοποιείται ως αποτέλεσμα των ήδη καθιερωμένων καλών επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των οργανώσεων των δύο χωρών.


Το 2015,  για πρώτη φορά από την ανεξαρτησία της χώρας,  ο ССК υπέγραψε την πρώτη διμερή συμφωνία συνεργασίας και πραγματοποιήθηκε η πρώτη σκοπιανό- ελληνική επιχειρηματική συνάντηση- φόρουμ στη Θεσσαλονίκη, που άνοιξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

(Στοιχεία από makfax.com.mk)

-
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr