Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε έξι άτομα στη Συρία - ημέρα του Κουρμπάν Μπαϊράμ




Σεπτέμβριος 1, 2017. 22:46

Μέλη της ισλαμικής τρομοκρατικής ομάδας του Ισλαμικού κράτους, έσφαξαν με μαχαίρι έξι άτομα κατά την ημέρα της μουσουλμανικής γιορτής Έιντ αλ Αντά (Aid al Adha) στη συριακή πόλη Αλμπουκαμάλ, στα σύνορα με το Ιράκ, ανέφερε το συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.



Σύμφωνα με την οργάνωση, τα άτομα εκτελέστηκαν με την κατηγορία της «κατασκοπείας και της συμμαχίας με τους Σταυροφόρους», όπως αναφέρουν τον διεθνή συνασπισμό.


Το Παρατηρητήριο, το οποίο έχει ακτιβιστές σε όλη τη Συρία, αναφέρει ότι οι ισλαμιστές έχουν καταγράψει σε βίντεο την εκτέλεση.


Είναι η δεύτερη μαζική δολοφονία που πραγματοποιεί η τρομοκρατική ομάδα την ημέρα της  μουσουλμανικής γιορτής του Κουρμπάν Μπαϊράμ. Πέρυσι, στις 12 Σεπτεμβρίου, γιορτή του Κουρμπάν πάλι,  το Ισλαμικό κράτος έσφαξε 15 άτομα, στη θέση που σφάζουν τα βοοειδή, όπως αναφέρεται.


Τα θύματα του περασμένου έτους, είχαν κατηγορηθεί ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις μαχητών του ισλαμικού κράτους και αφού αποκεφαλίστηκαν, κρεμάστηκαν με σιδερένιες αλυσίδες, σημειώνει το Παρατηρητήριο.


(syriahr.com)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr