Ο Έντι Ράμα σε καφενείο στα Σκόπια, μετά τη συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ




«Ο Ράμα σε έναν καφενέ στα Σκόπια, ποιος είναι ο βουλευτής που τον συνοδεύει»

Οκτώβριος 17, 2017. 17:25

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, στην προγραμματισμένη επίσκεψή του στα Σκόπια, σήμερα, συναντήθηκε με τον ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.



Όμως, μετά τις επίσημες συναντήσεις φαίνεται ότι ο Ράμα βρήκε το χρόνο να πει ένα φλιτζάνι καφέ με τον Ζιαντίν Σέλα,  Αλβανό επικεφαλής του κόμματος ‘LR DPA’(σημείωση:  Κίνημα Μεταρρύθμισης- Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανών).


[Υπενθυμίζεται ότι ο Σέλα ήταν ένας από τους βουλευτές που ξυλοκοπήθηκε με έναν βάρβαρο τρόπο στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων, πριν από μήνες (τον περασμένο Απρίλιο) από διαδηλωτές με λοστούς]


Οι φωτογραφίες με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, δημοσιεύθηκαν από τον Σέλα, ο οποίος γράφει ότι βρίσκονται κοντά στην αμερικανική πρεσβεία και η συνάντηση έγινε τυχαία.


Χαρακτηρίζει μάλιστα τις φωτογραφίες ως  την «εικόνα της ημέρας».

«Εκεί που ο ποταμός Βαρδάρης (Αξιός) χωρίζει τα Σκόπια, ο Έντι Ράμα με τον Ζιαντίν Σέλα. Η πρεσβεία των ΗΠΑ φαίνεται μπροστά. Όλα είναι περιστασιακά και όχι συμβολικά», γράφει ο Αλβανός βουλευτής.



(Στοιχεία από Gazeta Dita)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr