Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Αλβανικό Κοινοβούλιο: Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης με πλακάτ κατά της κυβέρνησης!
Οι Αλβανοί βουλευτές με συνθήματα κατά της κυβέρνησης του Έντι Ράμα στο Κοινοβούλιο «όχι στο έγκλημα»- «Όχι στα ναρκωτικά»

Οκτώβριος 25, 2017. 20:33

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, σήμερα στο αλβανικό κοινοβούλιο,  ζήτησαν την απομάκρυνση του Έντι Ράμα από την ηγεσία της κυβέρνησης, με μικρά πλακάτ που κρατούσαν στα χέρια τους.Οι αντιπολιτευόμενοι βουλευτές εμφανίσθηκαν όταν έλαβε το λόγο ο βουλευτής  Σαϊμίρ Ταχίρι,  για τον οποίο  υποβλήθηκαν δύο αναφορές από μέλη του κοινοβουλίου για την άρση της ασυλίας του.


Παρόμοια συνθήματα ρίχθηκαν χθες στους δρόμους των Τιράνων, αλλά και κάτω από τις πόρτες των καταστημάτων και των σπιτιών, όπου ο Ράμα κατηγορείται για τη διεφθαρμένη κυβέρνησή του και ότι σχετίζεται με εγκληματικές ομάδες.


Οι βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος από κοινού με τους βουλευτές του Σοσιαλιστικού Κινήματος για Ενσωμάτωση (LSI) κρατούσαν αυτά τα συνθήματα που έγραφαν «Όχι στο Έγκλημα», «Όχι στα ναρκωτικά», "κυβέρνηση των ναρκωτικών".


(Στοιχεία από albpress.org )--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: