Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο του Έντι Ράμα σε συνέδριο του ΠΑΣΟΚ- μιλάει ελληνικά
«Ο Μπερίσα δημοσιεύει βίντεο του Ράμα όταν μιλάει ελληνικά. Πρωθυπουργός: οι γλώσσες που γνωρίζω δεν έχουν παράνομες κατασκευές»

Νοέμβριος 2, 2017. 21:47

Τίρανα.

Ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Κοινοβούλιο, δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα μιλούσε στα ελληνικά.Μπερίσα: Πρώτα πρέπει να πω στον Νοριέγκα (γέλια από κάτω  με το όνομα του δικτάτορα του Παναμά), ότι στη Χιμάρα καλύπτει τη μαφία με μια άλλη μαφία. Και όσον αφορά τη θλιβερή και προβληματική σχέση με την Ελλάδα που δημιούργησε, καλώ τους Αλβανούς να ακούσουν αυτόν τον κύριο: 

(Δείχνει από το βήμα της Βουλής των Τιράνων σε tablet τον Έντι Ράμα να μιλάει ελληνικά).

Αυτός ο κύριος είναι ο Edvin Kristaq Rama (πλήρες όνομα του Ράμα), ο μεγαλύτερος αντικοινωνικός της περιοχής και της Ευρώπης. Αυτός ο σπουδαίος πατριώτης!»


Ακολουθεί η απάντηση του πρωθυπουργού: 

Ράμα: 


Ακούστηκε «η φωνή του κυρίου» (ειρωνικά). Αυτό που σας φέρνει εδώ ως αποκάλυψη για το καζάνι των ψηφιακών πολιτών σας, είναι ένας χαιρετισμός στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, σε βίντεο που έστειλα αφού δεν μπορούσα να πάω εκείνη την περίοδο.


Αλλά εδώ κατακρίνεται για μίλησα σε άλλη γλώσσα και αυτό δείχνει πόσο διπρόσωπος είστε εσείς ο ίδιος. Οι γλώσσες που γνωρίζω δεν έχουν παράνομες πράξεις. Αυτό έχει σημασία. Δεν υπάρχει τρίτη πλευρά σε αυτήν την ιστορία που παρουσίασε ο Μπερίσα. Αλλά, υπάρχουν  τρίτες πλευρές με πικρές μνήμες από τον ίδιο, είπε ο Ράμα προσθέτοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός Μπερίσα έχει παρουσιασθεί στο παρελθόν ως πιο Έλληνας και από τους Έλληνες και πιο Τούρκος από τους Τούρκους και πιο ορντινάτσα από τις ορντινάτσες…


(Στοιχεία από sot.com.al)
 
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr