Αλβανός βουλευτής συνάντησε πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα Αττικής





Νοέμβριος 26, 2017. 20:55

Ο βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Αλκέτ Χουσένι, ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο κοντά στους Αλβανούς πολίτες που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Μάνδρα της Ελλάδας.



Οι Χουσένι διαβεβαίωσε τους Αλβανούς που επλήγησαν από τις πλημμύρες ότι η αλβανική κυβέρνηση θα τους βοηθήσει, ξεκινώντας με την έκδοση των απολεσθέντων εγγράφων τους, χωρίς κανένα κόστος και με άμεση βοήθεια.


«Αυτό το Σαββατοκύριακο συναντήσαμε Αλβανούς πολίτες που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Μάνδρα της Ελλάδας. Εκατοντάδες οι πληγείσες οικογένειες, μεταξύ των οποίων περίπου 23 αλβανικές και μειονοτικές οικογένειες. Μεγάλος πόνος με το χαμό πάνω από 20 αγαπημένων ανθρώπων. Συλλυπητήρια στην οικογένεια  του Πέτρου Κολέτσι από το χωριό Καλύβια του Δήμου Φοινίκης , ο οποίος έχασε τη ζωή του από τη μανία της λάσπης», σημειώνει ο Αλβανός βουλευτής προσθέτοντας ότι ευχαριστεί το ελληνικό κράτος «για την άμεση βοήθειά του και τις διαβεβαιώσεις που έλαβε για τη μεταχείριση των πληγέντων Αλβανών, όπως  στους Έλληνες πολίτες».


 (Στοιχεία από gazetatema.net)


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr