Σκόπια: Ο πρωθυπουργός βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια σε συνεχή απειλή δολοφονίας






«Από το 2015,ο Ζαέφ βρίσκεται υπό συνεχών απειλών δολοφονίας. Οι υπηρεσίες λαμβάνουν σοβαρά μέτρα για να διασφαλίσουν τον πρωθυπουργό, αλλά και όλους τους άλλους αξιωματούχους»- Όλιβερ Σπασόφσκι


Νοέμβριος 8, 2017. 21:27

Ο Ζόραν Ζάεφ, πρωθυπουργός των Σκοπίων, βρίσκεται υπό συνεχή απειλή δολοφονίας του εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια, επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της Αστυνομίας, Όλιβερ Σπασόφκσι.
Οι απειλές σύμφωνα με τον ίδιο άρχισαν με τη δημοσιοποίηση  των λεγόμενων βομβών (υποκλοπές τηλεφώνων).



Από το 2015,ο Ζαέφ βρίσκεται υπό συνεχείς απειλές δολοφονίας, οι υπηρεσίες λαμβάνουν σοβαρά μέτρα για να διασφαλίσουν την ακεραιότητα του πρωθυπουργού, αλλά και των άλλων αξιωματούχων, όπως ανέφερε ο Σπασόφκσι μιλώντας στα ΜΜΕ της χώρας.


Διευκρίνισε ότι οι απειλές είναι πιο έμμεσες, αλλά ο Ζάεφ τις ανέφερε στην Αστυνομία και ζήτησε αστυνομική προστασία πριν γίνει πρωθυπουργός. Ο Σπασόφκσι  δεν αποκάλυψε πόσοι είναι οι φρουροί του πρωθυπουργού, αλλά είπε ότι είναι πολύ μικρότερος ο αριθμός τους σε σχέση με τους προηγούμενους πρωθυπουργούς.


Ο Ζάεφ σε συνέντευξή του σε τηλεόραση του Μαυροβουνίου δήλωσε ότι αναλυτές έχουν προειδοποιήσει για πιθανή δολοφονία του μετά την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.



(Στοιχεία από sitel.com.mk)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr