Οι Τούρκοι λένε ότι δημιουργήθηκε πανικός στη Βουλγαρία από τα άρματα Αλτάι




Νοέμβριος 7, 2017. 15:44

Η δημοσίευση των αρμάτων μάχης 'Αλτάι' σε μια  χιουμοριστική ιστοσελίδα της Βουλγαρίας προκάλεσε πανικό στη χώρα, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.



Παρά το γεγονός ότι η ιστοσελίδα στην αρχική της σελίδα γράφει «Όλα σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι ένα αστείο, όποιος δεν το δέχεται, δεν έχει αίσθηση του χιούμορ», η οποία περιέχει χιουμοριστικές ειδήσεις, έγραψε ότι «82 τουρκικά άρματα μάχης  τύπου ‘Altay που συμμετέχουν σε μια άσκηση του ΝΑΤΟ στη Βουλγαρία και 800 στρατιωτικοί αρνούνται να εγκαταλείψουν τη χώρα’, το οποίο δημοσιεύθηκε ως σοβαρή ειδήση σε άλλες ιστοσελίδες.




Χιλιάδες Βούλγαροι καταδίκασαν την Τουρκία ζητώντας να αποχωρήσουν τα άρματα μάχης από τη Βουλγαρία, και άναψαν τα κοινωνικά δίκτυα.


Τα κυριότερα κανάλια ειδήσεων της χώρας αναφέρθηκαν σε πηγές του υπουργείου Άμυνας οι οποίες ανακοίνωσαν ότι τα τουρκικά άρματα μάχης δεν συμμετείχαν σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Βουλγαρία στις ημερομηνίες που έγραφε η χιουμοριστική ιστοσελίδα, σημειώνει το δημοσίευμα.

Φωτό από το δημοσίευμα

(Στοιχεία από yeniakit.com.tr)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr