Ιερέας από το Κοσσυφοπέδιο: «Ο Μιλόσεβιτς έπρεπε να σκοτώσει περισσότερους Αλβανούς»




Ιερέας από το Κοσσυφοπέδιο αποκαλεί τους Σέρβους αδελφούς και λυπάται που ο Μιλόσεβιτς δεν σκότωσε περισσότερους Αλβανούς»


Δεκέμβριος 29, 2017. 18:15


Ιερέας από το Κοσσυφοπέδιο κατηγορεί τον δήμιο των Βαλκανίων, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, που δεν σκότωσε εκατομμύρια Αλβανούς μουσουλμάνους, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.



Είναι ο Δον Πρίφτι- Ζέφι από τη Μαλισέβα, ο οποίος εξέφρασε την οργή του εναντίον των Αλβανών Μουσουλμάνων του Κοσσυφοπεδίου, που τους θεωρεί Τούρκους.


Έγραψε σε ένα από τα σχόλιά του στο Facebook: «Το λάθος του Μιλόσεβιτς ήταν που επέτρεψε να ζήσουν 150 χιλιάδες Αλβανοί. Έπρεπε να τους στείλει πίσω στους Τούρκους ή να τους  κάψει».


Συνεχίζει όμως λέγοντας (γράφει το δημοσίευμα): Τους  Μαυροβούνιους, τους Έλληνες και τους Σλάβους  των Σκοπίων τους αποκαλεί αδέλφια και τους καλεί να αγωνιστούν μαζί εναντίον  των Τουρκ(αλβανών) [ kundër turqve (shqiptarëve) εναντίον των Τούρκων (αλβανών)].


Όλα αυτά συνέβησαν όταν στους Αγίους Σαράντα αντιμετώπισαν οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν  τη βίαιη αντίδραση ενός ιερέα.


Το γεγονός συνέβη στο χωριό Ντερμίς, όπου ένας ιερέας καταφέρθηκε για πρώτη φορά εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας μη τηρώντας τις εντολές τους.


Μετά από αυτό το συμβάν, έγινε καταγγελία από τον ίδιο,  υπήρξαν έντονες διαμάχες και χτυπήματα κατά των αστυνομικών, γράφει το δημοσίευμα (το οποίο δεν διευκρινίζει περισσότερο την υπόθεση).


(Στοιχεία από albeu.com)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr