Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Αλβανία: Έκκληση Προέδρου στους πολίτες για συνεργασία με στρατό λόγω των πλημμυρών
«Ο Μέτα καλεί του πολίτες: Συνεργασθείτε με τις δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας», γράφει το δημοσίευμα

Δεκέμβριος 1, 2017. 21:07

Ο πρόεδρος της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, αντέδρασε μέσα από το κοινωνικό δίκτυο 'Facebook',  για την ανησυχητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αλβανία.Ο Μέτα εξέφρασε την πλήρη αλληλεγγύη του σε όλες τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
 Ο πρόεδρος ζήτησε από τους κατοίκους να συνεργασθούν με το στρατό, την αστυνομία και τις πολιτικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση της κατάστασης.


Ιλίρ Μέτα: «Αγαπητοί πολίτες, σε αυτήν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της βροχής που δεν έχει σταματήσει από χθες, βρίσκομαι μαζί με κάθε οικογένεια που αντιμετωπίζει δυσκολίες, εκφράζοντας την πλήρη αλληλεγγύη μου.

Θα ήθελα να σας καλέσω όλους να συνεργασθείτε με το στρατό, την αστυνομία και τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών προκειμένου να ξεπερασθεί αυτή η κατάσταση και να αποτραπεί η κλιμάκωσή της.
Ευχαριστώ τα μέσα ενημέρωσης για τις πληροφορίες, καθώς διευκολύνουν την επικοινωνία και τη συνεργασία των πολιτών με τις αρχές».

(Στοιχεία από gazetadita.al)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr