«Άμστερνταμ» έγιναν τα Σκόπια




Δεκέμβριος 18, 2017. 19:07

«Η βία σε βάρος των εργαζομένων του σεξ πρέπει να σταματήσει», ήταν το μήνυμα των ιεροδούλων των Σκοπίων που εμφανίζονται σήμερα σε μια «βιτρίνα» σε ένα από τα κτήρια στη λεωφόρο Πανεπιστημίου της πόλης των Σκοπίων, δελεάζοντας τα βλέμματα των περαστικών.


Έξι νεαρές ιερόδουλες  έλαβαν το ρόλο των «κόκκινων φαναριών» στη βιτρίνα μιμούμενες  τις ιερόδουλες του Άμστερνταμ που πλασάρονται σε βιτρίνες καταστημάτων σεξ.


Η κίνηση ήταν ακόμη μία Πρωτοβουλία των Πολιτών για την προστασία και την προώθηση των δικαιωμάτων των εργοζομένων του σεξ  της ένωσης «Σταρ-Σταρ».


( Σημείωση: Σταρ- Σταρ, είναι μια ένωση για την προστασία και την προώθηση των δικαιωμάτων των περιθωριοποιημένων επαγγελμάτων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους του σεξ, τη βελτίωση της κοινωνικής και υγειονομικής κατάστασης τους και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού όσον αφορά την αποδοχή και το σεβασμό τους)


(Στοιχεία από mkd.mk)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr