Σκόπια: «Δεν θέλουμε το ΝΑΤΟ», λέει το λεγόμενο ‘Μακεδονικό Μανιφέστο’



«Μακεδονικό Μανιφέστο: Δεν θέλουμε το  ΝΑΤΟ»


Ιανουάριος 19, 2018. 18:36

Ανοικτή επιστολή προς τον Γενς Στόλτενμπεργκ, Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, απέστειλε το λεγόμενο ‘Μακεδονικό Μανιφέστο’ των Σλάβων των Σκοπίων.

«Κύριε Στόλτενμπεργκ, καλώς ήρθατε στην «Μακεδονία». Είστε σε αυτήν και όχι στην FYROM, όπως μας αποκαλείτε.

 Η αρχέγονη ταυτότητά μας… και οι κακοί Έλληνες


Εμείς από το ‘Μακεδονικό Μανιφέστο’ καθώς και από ολόκληρο τον ειλικρινή λαό της «Μακεδονίας» (κρατίδιο Σκοπίων δηλαδή), γνωρίζουμε τώρα τον σκοπό της επίσκεψής σας. 

Συμφωνείτε με το επιταχυνόμενο πρότυπο της καταστροφής μας, αφού πρέπει να εξαλειφθεί από τη ρίζα, η αυθεντική αρχέγονη ταυτότητά μας.

Θέλετε να σβήσετε το όνομά μας το οποίο διατηρούμε αναμεμειγμένο με την πολιτιστική μας δόξα μέσω σκοτεινών αιώνων, από τους πανάρχαιους χρόνους μέχρι σήμερα.

Το όνομά μας που βρίσκεται στο πιο γνωστό εθνογραφικό βιβλίο του δυτικού ιουδαιο-χριστιανικού πολιτισμού του βιβλικού Μωυσή, σε εθνογραφικούς χάρτες επί χιλιετηρίδες, που μέχρι σήμερα μέσα από αμέτρητους Γολγοθά έχουμε σταυρωθεί, θέλετε τώρα να το πάρετε και να το δώσετε στους κακούς Έλληνες.

Το ΝΑΤΟ υπερασπίζει τράπεζες και κεφάλαιο


…. «Δεν θέλουμε το ΝΑΤΟ».  Το όνομά μας, στο οποίο η άγια ταυτότητά μας είναι κλειδωμένη με μια ουράνια σφραγίδα.
Το όνομα «Μακεδονία» είναι η ύπαρξή μας, η ύπαρξη μας μεταξύ των εθνών. Δεν θέλουμε το ΝΑΤΟ κ. Στόλτενμπεργκ.
Αξιότιμε κύριε Στόλτενμπεργκ, γνωρίζουμε καλά ότι το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για την υπεράσπιση των τραπεζών και των ισχυρών οικονομικών κερδοσκόπων και των εμπορικών εταιρειών της Δύσης.
Η Ειρήνη, με το χέρι στην καρδιά, δεν είναι το κίνητρό του.
Δυστυχώς και με τη χώρα μας ισχύει μια τέτοια κατάσταση.


Από ποιον θα μας υπερασπισθείτε;  Από τους Ρώσους;


Αλήθεια από ποιον θα την υπερασπισθείτε που είναι εναντίον μας;  
Από τους Ρώσους;
Οι οποίοι δεν μας έχουν προσβάλει ποτέ και έχουμε πολλά κοινά μαζί τους; Όπως ταυτότητα και γενικά ιστορικές γραμμές και όπως γνωρίζετε καλά, είμαστε πιο κοντά στους Ρώσους παρά στους Αμερικανούς.
Κύριε Στόλτενμπεργκ να σας ρωτήσουμε ποια είναι η φιλανθρωπική φιλοσοφία της Συμμαχία του ΝΑΤΟ που την αποκαλείτε «Ανοιχτές Πόρτες»;
Αυτό δεν είναι για εμάς πολύ υποκριτικό και κυνικό με τις προϋποθέσεις (αλλαγής του ονόματος) που έχουν τεθεί για εμάς; Δε νομίζετε ότι αυτές έχουν  ένα ναζιστικό- φασιστικό άρωμα;
Πρώτα θάνατο στην ταυτότητα του «Μακεδόνα», μετά αλλαγή ονόματος και στη συνέχεια να μπούμε μέσα σε αυτές τις ‘ανοικτές- κλειστές πόρτες’ για να παίξουμε το παραμύθι της κορώνας.


Που είναι ο πολιτισμός και ο ανθρωπισμός σας;

Εμείς πάντως σας καλωσορίζουμε κύριε Στόλτενμπεργκ στη «Μακεδονία» που είναι ατέλειωτα φιλόξενη, ακόμη και παθολογικά φιλόξενη, που μπορεί να αφήσει την καρδιά της στο τραπέζι των επισκεπτών κανίβαλων.

(Στοιχεία από netpress.com.mk)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr