Πολιτικές Διαμαρτυρίες: Συναγερμός για τους Αμερικανούς πολίτες στα Τίρανα




Ιανουάριος 26, 2018. 18:03

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αλβανία, εξέδωσε προειδοποιητική ανακοίνωση- συναγερμό για τους Αμερικανούς πολίτες εν όψει των διαδηλώσεων  που θα αρχίσουν από αύριο στη χώρα.



Συγκεκριμένα από αύριο 27 Φεβρουαρίου αρχίζουν διαδηλώσεις της κύριας αντιπολίτευσης της Αλβανίας, κατά των πολιτικών που ασκεί η κυβέρνηση. Οι διαδηλώσεις δεν γίνονται την οικονομία ή για εθνικά ζητήματα, αλλά για την εκλογή του Γενικού Εισαγγελέα, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από την αντιπολίτευση.


Η αμερικανική προειδοποίηση προς τους Αμερικανούς πολίτες, έρχεται ως συνέχεια δημοσιευμάτων για συγκέντρωση νατοϊκών στρατευμάτων στη θαλάσσια περιοχή της Αλβανίας, όπως επισημαίνουν αλβανικά δημοσίευμα.


Η αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα δημοσιεύει τόπους και γειτονιές που πρέπει να αποφεύγουν οι Αμερικανοί πολίτες, μια προειδοποίηση που χαρακτηρίζεται ως συναγερμός αφού παλαιότερες διαμαρτυρίες στην Αλβανία  ήταν αιματηρές.


(Στοιχεία από Αμερικανική πρεσβεία- al.usembassy.gov, SManalysis)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr