Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν αποθήκη μη επανδρωμένων αεροσκαφών στη Συρία
 Φωτό από την ενημέρωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας- (πρακτορείο Tass)


Ιανουάριος 12, 2018. 19:53


Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε στη Συρία ένα εργαστήριο συναρμολόγησης και αποθήκευσης μη επανδρωμένων αεροσκαφών από αντάρτες στην επαρχία Ιντλίμπ, μέρος των οποίων χρησιμοποιήθηκαν για την επίθεση στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ και στη ναυτική βάση στην Ταρτούς στις 31 Δεκεμβρίου.Αυτό ανακοινώθηκε από την γραμματεία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας στη Μόσχα, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείο Tass.


Ομάδα Ειδικών Δυνάμεων του ρωσικού στρατού ανέλαβε την εξιχνίαση των επιθέσεων κατά των στρατιωτικών βάσεων στη Συρία και σε σύντομο χρονικό διάστημα εντόπισε  τη βάση της τρομοκρατικής ομάδας που βρίσκονταν στα δυτικά σύνορα της επαρχίας Ιντλίμπ.


Στη βάση οι τρομοκράτες έφθαναν με ένα μίνι λεωφορείο. Το λεωφορείο αυτό κατά τη μεταφορά του προσωπικού χτυπήθηκε  με πύραυλο «Κράσνοπολ» υψηλής ακριβείας. 


Το υπουργείο διευκρίνισε ότι για τον εντοπισμό της ομάδας αυτής των τρομοκρατών εργάσθηκε «ένα πολυεπίπεδο σύστημα  της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών» που βρίσκεται στη Συρία.


(Στοιχεία από tass.ru)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr