«Μυστήριο» ο πλούτος του πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου




«Πως έχει ο Χαραντινάι τόσο πλούτο;»

Ιανουάριος 18, 2018. 20:30


Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου γιόρτασε το Νέο Έτος μαζί με τη σύζυγό του, τρία παιδιά και έναν ανιψιό στην Ελβετία, μάλιστα,  στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο ‘Carlton στο Σεντ Μόριτς, γράφει η ελβετική εφημερίδα  «Νόιε Τζούρχερ Τσαϊτουγκ» «Neue Zürcher Zeitung».



Η εφημερίδα, όπως επισημαίνει το σερβικό πρακτορείο Τανγιούγκ, ο Ραμούς Χαραντινάι πέρασε την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην αυτοκρατορική σουίτα των 160 τετραγωνικών για την οποία ο Χαραντινάι έπρεπε να πληρώσει περίπου 5 χιλιάδες ελβετικά φράγκα τη νύχτα. Με την παραμονή του την Πρωτοχρονιά και τις άλλες ανέσεις, οι δεκαήμερες διακοπές του έφθασαν τα περίπου 80 χιλιάδες ελβετικά φράγκα.


Η εφημερίδα δεν αναγράφει το ακριβές ποσό που πλήρωσε στο ξενοδοχείο ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου γιατί όπως σημειώνει  το ξενοδοχείο δεν δίνει τέτοιες πληροφορίες για τους πελάτες του.


Το υπουργικό συμβούλιο  του Κοσσυφοπεδίου, σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα είναι σιωπηλό. 

Ωστόσο, ισχυρίσθηκαν οι συνεργάτες του ότι πρόκειται για ιδιωτικές δαπάνες για τις οποίες δεν έχει ανάμειξη η κυβέρνηση.


Αυτός ο πλούτος του Κοσοβάρου πρωθυπουργού που είχε κατηγορηθεί δύο φορές για εγκλήματα πολέμου το 1998/99 και αθωώθηκε, είναι ανεξήγητος και παραμένει ένα μυστήριο, σημειώνει η εφημερίδα της Ζυρίχης.


(Στοιχεία από novosti.rs)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr