Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

Η Ρωσία διαψεύδει την Τουρκία για απόσυρση ρωσικού στρατού από την περιοχή Αφρίν«Ο Λαβρόφ διέψευσε πληροφορίες  για απόσυρση του ρωσικού στρατού από Αφρίν» 


Ιανουάριος 20, 2018, 20:21

Οι πληροφορίες σχετικά με την απόσυρση των Ρώσων στρατιωτικών παρατηρητών από την περιοχή του Αφρίν της Συρίας, διαψεύδονται.Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή  ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.


«Τα δημοσιεύματα αυτά διαψεύδονται», είπε χαρακτηριστικά απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αξιοπιστία των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, που ανέφεραν ότι η Ρωσία αποσύρει τους στρατιώτες παρατηρητές από την περιοχή του Αφρίν.


Σημειώνεται ότι το πρακτορείο Anadolu ανέφερε ότι Ρώσοι στρατιώτες εγκαταλείπουν  τη συριακή πόλη Αφρίν εν όψει των τουρκικών σχεδίων να ξεκινήσουν στρατιωτική επιχείρηση εναντίον των Κούρδων.


Το λιβανικό κανάλι ‘Αλ Μαγιαντίν’ επικαλούμενο πηγές  από προσκείμενες στη συριακή κυβέρνηση, αρνήθηκε αυτές τις πληροφορίες.


Σύμφωνα με το κανάλι ο ρωσικός στρατός μαζί με τους Ιρανούς ομολόγους του εξακολουθούν να παραμένουν στην πόλη αυτή του βορείου τμήματος της Συρίας.


(Στοιχεία από tass.ru)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: