Ο Ζόραν Ζάεφ θα διεξάγει δημοψήφισμα όταν συμφωνηθεί το όνομα




 Ιανουάριος 29, 2018.  17:57 

Μετά από τη δήλωση που δόθηκε από πρόεδρο του αλβανικού κόμματος DUI, Αλί Αχμέτι ότι: είναι καλύτερο για την επίλυση της διαφωνίας του ονόματος ,  όταν οι δύο ηγεσίες  των κρατών της Ελλάδας και των Σκοπίων φθάσουν στην επίλυση, όπως έγινε η Συμφωνία με τη Βουλγαρία κλπ.,  να ψηφισθεί  στο Κοινοβούλιο και να μην ζητηθεί δημοψήφισμα, ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ μετά τη σημερινή ακρόαση για την υπόθεση ‘Ransom’ δήλωσε ότι η στάση της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης- SDSM,  είναι ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα.



«Δεν θεωρώ αυτό το θέμα ως εμπόδιο. Το θεωρώ ως μια πρόσθετη εγγύηση για την Ελλάδα ότι η λύση θα είναι μόνιμη και θα παραμείνει για πάντα και πάντοτε.


Δεν είναι αυτό  τρομερό ή τραγικό ή αδύνατο, επειδή τα δημοψηφίσματα διεξάγονται σύμφωνα με το νόμο και με ταχεία διαδικασία», είπε ο πρωθυπουργός.


Δήλωσε ότι πριν από το δημοψήφισμα οι πολιτικοί πρέπει να αναφέρουν τις απόψεις τους για να βοηθήσουν το έθνος να αποφασίσει.


Όταν στεκόμαστε ενώπιον των πολιτών και σκεφτόμενος περισσότερους πολιτικούς να δηλώνουμε τις απόψεις και θέσεις μας,, θα βοηθήσουμε το έθνος μας. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα», είπε ο Ζάεφ, ο οποίος δήλωσε ότι αν και η κυβέρνησή του φέρει την πλήρη ευθύνη, οι αποφάσεις των πολιτικών είναι εξίσου σημαντικές.


(Στοιχεία από meta.mk/en)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr