Σκόπια: Η ελληνική κυβέρνηση λέει ότι ο Καμμένος δεν είναι εμπόδιο (για σύνθετη ονομασία)




«Η ελληνική  κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι ο Καμμένος δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στη λύση του ονόματος»

Ιανουάριος 2, 2018. 19:29


Τα ΜΜΕ των Σκοπίων αναφέρονται σήμερα στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου στην Ελλάδα, του Δ. Τζανακόπουλου, ο οποίος ανέφερε ότι η στάση που διατηρεί ο Πάνος Καμμένος,  συνεργάτης του συνασπισμού για το όνομα μπορεί να ξεπερασθεί.



Είναι γνωστές οι θέσεις του  Πάνου Καμμένου ότι  δεν θα δεχθεί ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία, ωστόσο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος- σημειώνει το δημοσίευμα- διευκρίνισε ότι τα συνεργαζόμενα μέρη της κυβέρνησης έχουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις και διαφορετικές πολιτικές καταβολές, αλλά, τόνισε ότι ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δήλωσε ότι δεν θα προβάλει κανένα εμπόδιο στη συμφωνία.


«Ο Καμμένος είπε και κάτι άλλο, ότι όταν υπάρξει απόλυτη συναίνεση στο πολιτικό σύστημα, ο ίδιος δεν έχει καμία πιθανότητα να αποτελέσει εμπόδιο στην επίλυση του ζητήματος», διευκρίνισε ο Τζανακόπουλος, προσθέτοντας ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, υπάρχει δυνατότητα ευρύτερης δυνατής συναίνεσης στην Ελλάδα, ώστε να χρησιμοποιηθεί το παράθυρο ευκαιρίας με τη λύση μιας σύνθετης ονομασίας.


(Στοιχεία από plusinfo.mk)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr