Σκόπια: Συνάντηση επικεφαλής του VMRO-DPMNE με τον Ρώσο πρέσβη



 Συνάντηση Ρώσου πρέσβη (μέσο) με τον επικεφαλής του VMRO-DPMNE (α)

Ιανουάριος 25, 2018. 20:22

Το σλαβικό κανάλι των Σκοπίων, Κανάλ 5, αναφέρεται στη συνάντηση του επικεφαλής του VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μιτσκόσκι με τον Ρώσο πρέσβη στα Σκόπια, Όλεγκ Στσέρμπαγκ.



Στη συνάντηση ο Μιτσκόσκι ενημέρωσε τον συνομιλητή του για το ρεβανσισμό που δείχνει η κυβέρνηση εναντίον της αντιπολίτευσης αναφέροντας ότι 6 βουλευτές του Συνασπισμού υπό την ηγεσία του VMRO-DPMNE,  που αντιπροσωπεύουν το 12% του ίδιου του Συνασπισμού (οι οποίοι συμμετείχαν στα αιματηρά γεγονότα του Κοινοβουλίου τον Απρίλιο του 2017), κρατούνται αδικαιολόγητα υπό την επιτήρηση της σημερινής κυβέρνησης.


Ο πρόεδρος Μιτσκόσκι τόνισε ότι παρά τις διαβεβαιώσεις του Διαμεσολαβητή σχετικά με τον τρόπο κράτησης και τη διαδικασία με την οποία οδηγούνται οι εκπρόσωποι του λαού στο δικαστήρια μέχρι σήμερα δεν έχει καμία ευθύνη η σημερινή κυβέρνηση.


Ο Μιτσκόσκι με τον πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συζήτησαν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μετά την έλευση της νέας κυβέρνησης, δηλαδή την καθοδική τάση των οικονομικών δεικτών κατά τους τελευταίους μήνες.


(Στοιχεία από kanal5.com.)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr