Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Εισβολή στη Συρία: Οι Τούρκοι γράφουν στους πυραύλους τους ότι είναι αφιερωμένοι στους Τούρκους του Κοσσυφοπεδίου
Φεβρουάριος  1, 2018. 15:09

Ο  τουρκικός στρατός γράφει επάνω στους πυραύλους που ρίχνει κατά την επίθεσή του στην πόλη Αφρίν της Συρίας ότι είναι αφιερωμένοι στο Κοσσυφοπέδιο και ιδιαίτερα στην πόλη Πρίζρεν.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πύραυλοι είναι αφιερωμένοι στους Τούρκους κατοίκους της πόλης Πρίζρεν που αποτελούν μειονότητα στο Κοσσυφοπέδιο.


 Υπενθυμίζουμε (γράφει το αλβανικό κείμενο) ότι αυτό το έκαναν οι Τούρκοι ως ανταπόδοση προς τους Κοσοβάρους που προσευχήθηκαν  σε τζαμί,  για την Τουρκία.


Είχε διοργανωθεί πριν από λίγες ημέρες στο τζαμί του Σινάν Πασά στο Πρίζρεν προσευχή για την υποστήριξη των Τούρκων στρατιωτών που εισέβαλαν  στην περιοχή του Αφρίν της Συρίας.


«Πολίτες της πόλης Πρίζρεν, εκπρόσωποι των οργανώσεων της κοινωνία των πολιτών, καθώς και Τούρκοι στρατιώτες του Κοσσυφοπεδίου, μετά την ανάγνωση του Κορανίου, προσευχήθηκαν για τους στρατιώτες να νικήσουν στην επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» κατά των Κούρδων, που ξεκίνησαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις», σημειώνεται χαρακτηριστικά.


Η Τουρκία σε πυραύλους  με τους οποίους επιτίθεται στη Συρία ευχαριστεί το Κοσσυφοπέδιο και την Πρίζρεν» (Στοιχεία από albeu.al)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: