Έντι Ράμα: Ήρωες της Ημέρας, οι στρατιώτες που μετέφεραν άρρωστη από χωριό -αποκλεισμένο από τα χιόνια




Τίρανα.

Φεβρουάριος 28, 2018. 17:10


«Ήρωες της Ημέρας», χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, τους στρατιώτες  που μετέφεραν, χθες,  με τα χέρια τους μια 38χρονη γυναίκα από το αποκλεισμένο από τα χιόνια χωριό  Τεϊντρίνε στο περιφερειακό νοσοκομείο του Κούκες.



Η Τρενταφύλε Μίτσι  μητέρα δύο παιδιών, με υψηλό πυρετό δεν μπορούσε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω του αποκλεισμού του ορεινού χωριού από τη βαριά χιονόπτωση.


Μετά την πληροφορία αυτή,  μέλη της Περιφερειακής Υποστήριξης του Κούκες με ένα βαρύ όχημα πήγαν προς το αποκλεισμένο χωριό. Αλλά ήταν τόσο ισχυρή η χιονόπτωση που οι στρατιώτες έπρεπε να βαδίσουν περίπου μιάμιση ώρα μέσα στο χιόνι να την παραλάβουν και να την μεταφέρουν με φορείο  μέχρι το όχημά τους και από εκεί στο νοσοκομείο του Κούκες.


Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός χαρακτήρισε στη σελίδα του στο Facebook ως ‘Χερόνιτε ε Ντίτες’- Ήρωες της Ημέρας, τους στρατιώτες που έσπευσαν στο απομονωμένο χωριό να βοηθήσουν.


(Στοιχεία από shqiptarja.com, Facebook)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr