Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Τουρκικά επί τροχάδην 
 Φεβρουάριος 18, 2018. 21:01

Οι Τούρκοι έριξαν μη επανδρωμένο των Κούρδων
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού στρατού στην περιοχή του δυτικού Αφρίν, οι ειδικές δυνάμεις εντόπισαν ένα μη επανδρωμένο όχημα των Κούρδων που μετέδιδε τις κινήσεις του τουρκικού στρατού και αντιαεροπορικά κατερρίφθη, όπως σημειώνεται.

(Στοιχεία από star.com.tr)


Τουρκάλα καθηγήτρια  ανέφερε «τις αιτίες της γαλλικής επανάστασης»Η  καθηγήτρια καρδιολογίας τουρκικού  Πανεπιστημίου Δρ Κανάν Καρατάι, ανακοίνωσε  την αιτία της Γαλλικής Επανάστασης. Όπως είπε οι αιτίες ήταν από το γαλλικό καθεστώς το οποίο άφησε το λαό ..ανάλατο.

Σύμφωνα με την ίδια όταν ο ανθρώπινος οργανισμός στερείται το αλάτι που περιέχει 84 μέταλλα, τότε αναστατώνεται και αναπτύσσονται πολλές ασθένειες χωρίς το ανάλογο αλάτι.

 Την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, όπως είπε, το αλάτι πωλούνταν σαν τον χρυσό, ήταν πανάκριβο και το έτρωγαν μόνο οι αριστοκράτες, ο λαός το στερούνταν. Αυτή η στέρηση έφερε την επανάστασή τους, είπε.

Στοιχεία από haberler.com


Πρώην διευθυντής παραδέχθηκε ότι η  CIA επεμβαίνει στις εκλογές τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε άλλες χώρες


Ο Τζέιμς Βόλσεϊ, πρώην διευθυντής της CIA παραδέχθηκε ότι οι ΗΠΑ παρεμβαίνουν δραστικά στις εκλογές άλλων χωρών.

Στοιχεία από haberler.com


Αεροπορικές επιθέσεις στο βόρειο Ιράκ
Ενώ η προσοχή μας είναι στην στρατιωτική επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» στην Αφρίν, τα αεροπλάνα μας διεξήγαγαν αεροπορική  επίθεση εναντίον των θέσεων  του PKK σε θέσεις του  στο βόρειο Ιράκ, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.  Χτύπησαν κρησφύγετα και αποθήκες όπλων των τρομοκρατών.

Στοιχεία από haberler.com

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr