Σκοπιανή σκοτώθηκε στη Συρία, ενταγμένη στο ‘Ισλαμικό κράτος’ «Το κορίτσι από το Κουμάνοβο, σύμφωνα με την πύλη ‘Ρεαλιτέτι’ έφυγε από το σπίτι πριν από τέσσερα χρόνια και αργότερα έγινε γνωστό ότι είναι στη Συρία»


Φεβρουάριος 15, 2018. 09:30


Μια Σκοπιανή, αλβανικής καταγωγής, που είχε ενταχθεί στο Ισλαμικό κράτος σκοτώθηκε στη Συρία, καθώς η είδηση επιβεβαιώθηκε από τους στενούς συγγενείς της στο Κουμάνοβο.Το κορίτσι από το Κουμάνοβο, σύμφωνα με την ηλεκτρονική πύλη «Realiteti»  έφυγε από το σπίτι της πριν από τέσσερα χρόνια και αργότερα έγινε γνωστό ότι ήταν στη Συρία, ενταγμένη στις τάξεις του στρατού του Ισλαμικού κράτους.


Σύμφωνα με την πύλη, η κοπέλα είναι κόρη ενός γνωστού επιχειρηματία από το Κουμάνοβο και οι γονείς της  είχαν δηλώσει ότι υπήρξε υποδειγματική μαθήτρια και δεν περίμεναν να κάνει  κάτι  τέτοιο.


Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, 15 άτομα από τα Σκόπια  έχουν μεταβεί στα πεδία των μαχών στη Συρία και το Ιράκ για να πολεμήσουν στο πλευρό της τρομοκρατικής οργάνωσης.


(Στοιχεία από mkd.mk)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr