Χιλιάδες Κούρδοι έφθασαν στο Αφρίν να πολεμήσουν τους Τούρκους




Φεβρουάριος 7, 2018. 21:54


 Τουρκικό δημοσίευμα επικαλούμενο την τουρκική μυστική υπηρεσία αναφέρει ότι τουλάχιστον 500 Κούρδοι μεταφέρθηκαν στο Αφρίν  από τις περιοχές  της Χασάκα και του Άιν αλ Αράμπ για να ενταχθούν στο κουρδικό μέτωπο κατά των εισβολέων- τουρκικών στρατευμάτων.



«Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Anadolu  που επικαλείται ασφαλείς πηγές από το Αφρίν και τη Χασάκα, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων ξεκίνησε με αυτοκίνητα από το Καμισλί, Ντιρβασίγιε, Μαλικίγιε, Χασάκα και Καχτανίγε της Συρίας, τοποθεσίες που βρίσκονται υπό έλεγχο των Κούρδων του PYD, έφθασαν στην Άιν Αλ Αράμπ (Κομπάνι) που βρίσκεται στα σύνορα με την Τουρκία.


»Η συνοδεία αποτελείται από εκατοντάδες αυτοκίνητα που μέσα από μια διαδρομή που ελέγχεται από το καθεστώς της Δαμασκού έφθασαν χθες το βράδυ στο Αφρίν.


Υπολογίζονται σε 2.000 άτομα,  από τα οποία τα περισσότερα είναι νέα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

( Στοιχεία από trt.net.tr)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr