Σκόπια: Ο Καμίνης λέει ότι ο Μπουτάρης είναι ‘αληθινός πατριώτης’



"Ο Αθηναίος για τον Θεσσαλονικιό δήμαρχο: Ο Μπουτάρης είναι αληθινός πατριώτης"

Φεβρουάριος 15, 2018. 19:59

Μετά από τη μεγάλη πίεση που υπέστη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σχετικά με την πρότασή του για τη μετονομασία του αερολιμένα της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», έλαβε την υποστήριξη του ομολόγου του της Αθήνας, Γιώργου Καμίνη, ο οποίος τον περιγράφει ως «πραγματικό πατριώτη», γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.



«Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού. Ο Γ. Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης», σημείωσε ο  δήμαρχος της Αθήνας αναφερόμενος στη διαμάχη μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων.


Ο Μπουτάρης νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, συνάντησε έντονη κριτική στην πρόταση που είπε ότι «πρέπει να σκεφθούμε σχετικά με τη μετονομασία τους αεροδρομίου «Μακεδονία» με το όνομα του περίφημου Έλληνα μπασκετμπολίστα  Νίκου Γκάλη", στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την επίλυση της διαφοράς μεταξύ  Ελλάδας και τα Σκοπίων, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα.


(Στοιχεία από sitel.com.mk)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr