Συνελήφθη Αλβανός ‘βαρόνος’ των ναρκωτικών στην Αλικαρνασσό



Μάρτιος 22, 2018. 21:46

Ο Μετ Κανάνι  ή αλλιώς όπως είναι γνωστός «Μετ ο Αλβανός»-[ Met shqiptari] είναι ένας βαρόνος των ναρκωτικών που συνελήφθη κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης επιχείρησης κατά των ναρκωτικών στην Τουρκία, όπου κατασχέθηκαν 1,1 τόνοι κάνναβης, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.



Σε μια κοινή επιχείρηση μεταξύ της τουρκικής και αλβανικής αστυνομίας, συνελήφθησαν 11 άτομα στην Αλικαρνασσό, πέντε Αλβανοί και έξι Τούρκοι.


Ο Κανάνι είχε δύο γραμμές προμήθειας της Ευρώπης με την κάνναβη, ενός είδους εξελιγμένου χασίς, που αποκαλείται «skunk». 


Εκτός από τη θαλάσσια διαδρομή από την Αλβανία προς την Τουρκία, χρησιμοποιούσε και άλλη γραμμή από το Αφγανιστάν και το Ιράν μεταφέροντας ηρωίνη στις ευρωπαϊκές χώρες.


Όπως σημειώνει η τουρκική ‘Superhaber’ ο Αλβανός ‘βαρόνος’  συνελήφθη  στις ακτές της Αλικαρνασσού  μαζί άλλους 10 συνεργούς.


Η εφημερίδα ‘Hurryiet’, εξάλλου,  αναφέρει ότι μετά από έρευνα της τουρκικής αστυνομίας, επί ένα εξάμηνο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα ναρκωτικά φθάνουν στην Τουρκία από την Αλβανία μέσω του Μετ Κανάνι.


Σύμφωνα με πληροφορίες της τουρκικής αστυνομίας, αυτή η τεράστια ποσότητα ναρκωτικών θα μεταφερόταν  στην Κωνσταντινούπολη και εκεί θα πωλούνταν.


(Στοιχεία από m.mapo.al)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr