Ο Τούρκος ΥΠΑΜ επισκέφθηκε επιχειρησιακά κέντρα στο Χατάι




 Μάρτιος 6, 2018. 21:33

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Νουρετίν Τζανικλί  επισκέφθηκε το Κέντρο Διοίκησης Επιχειρήσεων «Κλάδος Ελαίας» στο Χατάι, καθώς οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην επαρχία του Αφρίν της Συρίας, σημειώνει το τουρκικό δημοσίευμα.



Ο Τζανικλί ξεκίνησε την επίσκεψή του υπογράφοντας στο ημερολόγιο του 2ου Κέντρου Στρατιωτικών Επιχειρήσεων.


Στη συνέχεια πήγε στο τμήμα που παρακολουθεί την στρατιωτική επιχείρηση, όπου έλαβε πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο της επιχείρησης από τον διοικητή του στρατού, Μετίν Τεμέλ.
Παρακολούθησε στιγμιότυπα που μετέδιδε μη επανδρωμένο εναέριο όχημα, ενώ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του φορούσε στολή παραλλαγής.


Μετά την επίσκεψη, ο Τζανικλί με τη συνοδευτική αντιπροσωπεία μετέβη στο νοσοκομείο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Μουσταφά Κεμάλ.


Επισκέφθηκε τους τραυματίες στρατιώτες του τουρκικού στρατού καθώς και τους τραυματίες των ομάδων του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και συνομίλησε μαζί τους.


Κατόπιν, επίσκέφθηκε τα κέντρα Logistics, την επιχειρησιακή μονάδα και συντονισμού καθώς και τη διοίκηση του τάγματος της επαρχίας Ρεϊχανλί.


(Στοιχεία από trt.net.tr)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr