Η μυστική επίσκεψη Γερουσιαστών των ΗΠΑ στην Αλβανία


«Η αλήθεια της «μυστικής» επίσκεψης Γερουσιαστών των ΗΠΑ για τα «μεγάλα ψάρια»


Μάρτιος 11, 2018. 20:26

Η έκθεση των γερουσιαστών των Ηνωμένων Πολιτειών, που επισκέφθηκαν την Αλβανία στο τέλος του περασμένου μήνα έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Οι γερουσιαστές επισκέφθηκαν τα Τίρανα πριν από αρκετές ημέρες και είχαν συναντήσεις με την προσωρινή  γενικό εισαγγελέα, Άρτα Μάρκου.

Δεν πραγματοποίησαν δημόσιες συναντήσεις, επειδή ήταν σε μια διερευνητική αποστολή για την κατάσταση του εγκλήματος και τη διαφθορά.


Απέφυγαν την παρουσία των μέσων μαζικής ενημέρωσης και αφού επέστρεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνέταξαν μια λεπτομερή αναφορά.


Η Γερουσία των ΗΠΑ συχνά αποστέλλει διερευνητικές αποστολές σε χώρες που είναι συνδεδεμένες με τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Οι γερουσιαστές αμέσως μετά τη συνάντηση με την Μάρκου ταξίδεψαν στα Σκόπια και στο Κοσσυφοπέδιο, εκεί που υπάρχει αλβανικό στοιχείο. Δεν έγινε γνωστό τι ήθελαν να διαπιστώσουν στα ταξίδια τους αυτά.


Ωστόσο, το αλβανικό «FBI» έχει λάβει τη μορφή και την ευλογία των διεθνών, αφού έχουν ριχθεί χιλιάδες ευρώ για την κατάρτιση του προσωπικού και την πρόσληψη τεχνολόγων για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος. Οι διεθνείς τώρα περιμένουν να λάβουν τα αποτελέσματα. Περιμένουν τα μεγάλα ψάρια της διακίνησης ναρκωτικών να πέσουν στα δίχτυα τους.


(Στοιχεία από tesheshi.com)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr