Αλβανία: Διαμαρτυρίες των ίδιων και των ίδιων Αλβανών ‘επί παντός επιστητού’




Μάρτιος 28, 2018. 18:26

Μία ή δύο μικρές ομάδες Αλβανών διαμαρτύρονται τακτικά ‘επί παντός επιστητού’, είτε στην Κορυτσά είτε στο Αργυρόκαστρο ή στα Τίρανα. 

Τα ίδια και τα ίδια άτομα πάντοτε. Σηκώνουν την αλβανική σημαία και …βουρ κατά της Ελλάδας και των πρωτοβουλιών της αλβανικής κυβέρνησης για διάλογο με την Ελλάδα.



Μια τέτοια ‘διαμαρτυρία’ έγινε στο Αργυρόκαστρο σήμερα κατά των διαπραγματεύσεων για  συμφωνία στα θαλάσσια σύνορα Αλβανίας και Ελλάδας,  που δεν ξέρουμε …πότε θα γίνουν!


Το αλβανικό δημοσίευμα, αναφέρεται σε δηλώσεις ενός ατόμου- αυτό που μιλά στο βίντεο και το δημοσίευμα τον αποκαλεί ως ‘Καλάγια’,  που λέει ότι θέλει ‘διαφανείς διαπραγματεύσεις’ με την Ελλάδα.

Είναι το ίδιο άτομο που στην επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στον Κορυτσά, διαδήλωνε  κατά της επίσκεψής του, και ακόμη, είναι το ίδιο άτομο που διαδήλωνε για το θάνατο ενός Αλβανού σε κρατητήριο της ελληνικής αστυνομίας, πριν από λίγο καιρό.


Αυτές οι μικρές ομάδες  των πέντε - οκτώ προπαγανδιστών- ταραξιών,  δεν ξέρουμε αν έχουν κάποια  απήχηση στο σύνολο των Αλβανών πολιτών…




(Στοιχεία από faxweb.al)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr