Συνάντηση Ράμα-Ερντογάν: «Καλά νέα από Τουρκία»



Μάρτιος 23, 2018. 07:19

«Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα δήλωσε ότι η Τουρκία υποστηρίζει τη χώρα μας με ένα νέο πρόγραμμα κατά των πλημμυρών», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.



Ο Έντι Ράμα, ο οποίος επισκέπτεται την Τουρκία, σε δείπνο εργασίας που είχε με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συζήτησε την πρόοδο της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.


Κύριο θέμα των συνομιλιών μεταξύ των δύο ανδρών, όπως έγραψε ο Ράμα στο «Twitter» ήταν η έναρξη των εργασιών για το Διεθνές Αεροδρόμιο στον Αυλώνα το οποίο θα κατασκευάσει τουρκική εταιρεία καθώς και έργα τουρισμού και ενέργειας.


«Δείπνο εργασίας με τον Πρόεδρος Ερντογάν, σχετικά με την πρόοδο της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, θα αρχίσουν τα έργα στο διεθνές αεροδρόμιο του Αυλώνα και η δημιουργία της Air Albania. Νέα έργα στον τομέα του τουρισμού και της ενέργειας, καθώς και την υποστήριξη της Τουρκίας με νέο πρόγραμμα κατά των πλημμυρών», γράφει ο Ράμα.


(Στοιχεία από Twitter, Timetürk, shqiptarja.com)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr