Η Τουρκία δώρισε σύγχρονο εξοπλισμό στην Πυροσβεστική των Τιράνων



Μάρτιος 16, 2018. 20:59

 Τίρανα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία  της πρωτεύουσας της Αλβανίας εξοπλίσθηκε με νέα υλικά τα οποία πρόσφερε η Τουρκία  σε εδική τελετή που έγινε παρουσία του Τούρκου πρέσβη στα Τίρανα, Μουράτ Αχμέτ Γιορούκ.



Ο δήμαρχος Ερίον Βελιάι επαίνεσε τη συνεχιζόμενη  συμβολή της Τουρκικής κυβέρνησης στη βελτίωση της υποδομής και στην αναβάθμιση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.


«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρέσβη της Τουρκίας και όλους τους φίλους μας από το TIKA για τη βοήθειά τους σε τομείς που είναι ζωτικής σημασίας. Οι συσκευές, οι προστατευτικές στολές, οι φιάλες οξυγόνου,  ο φωτισμός είναι εξοπλισμός ζωής και θανάτου. Για τους φίλους μας που μας βοήθησαν για ακόμη μια φορά θέλω να τους ευχαριστήσω εξ ονόματος των πολιτών των Τιράνων αλλά και εκ μέρους των πυροσβεστών μας», δήλωσε ο Βελιάι.

 
Μετά την τελετή, ο δήμαρχος των Τιράνων με τον Τούρκο πρέσβη και των εκπροσώπων της TIKA,  συμμετείχαν στη φύτευση 250 δενδρυλλίων κατά μήκος της περιφερειακής οδού, ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής των Τιράνων.






(Στοιχεία από javanews.al)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr