Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018

Ελληνοαλβανικά σύνορα: Πάνω από 45 χιλιάδες άτομα μετακινήθηκαν κατά το Πάσχα«Ροή της κίνησης στην Kapshticë (= Κρυσταλλοπηγή)»


Απρίλιος 9, 2018. 10:46


«Σε αυτές τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα, στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς καταγράφηκε μεγάλη ροή κίνησης, καθώς οι συμπατριώτες μας που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, ήρθαν να γιορτάσουν στην πατρίδα τους», σημειώνει η αλβανική ραδιοτηλεόραση.


 Σύμφωνα με στατιστικές που δημοσίευσε η (αλβανική) αστυνομία συνόρων, τις τελευταίες 24 ώρες περίπου 5.100 και 1200 οχήματα έχουν εισέλθει στην αλβανική επικράτεια. Οι μετανάστες δεν αντιμετώπισαν μεγάλες ουρές στα σημεία ελέγχου.


Σημαντική υπήρξε και η  κίνηση προς το ελληνικό έδαφος. Κατά τη διάρκεια της ημέρας του Πάσχα περίπου 3.000 άτομα πήγαν στην Ελλάδα.


Η συνοριακή αστυνομία της Κακαβιάς συνεργάζεται με την ελληνική πλευρά για να αποφύγει τις ουρές αναμονής στη μετακίνηση των ταξιδιωτών. Τη Μεγάλη Εβδομάδα και από τις δύο πλευρές των συνόρων μετακινήθηκαν περίπου 45 χιλιάδες άτομα, γράφει το δημοσίευμα.


(Στοιχεία από rtsh.al)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: