«Στα Σκόπια υπάρχουν 80 κατάσκοποι της CIA που ελέγχουν 1000 δικούς μας»



Απρίλιος 1, 2018. 21:45

Σκόπια.


«Η πρεσβεία των ΗΠΑ είναι μια πραγματική φωλιά κατασκόπων, όπου σήμερα υπάρχουν 80 πράκτορες της CIA, οι οποίοι έχουν υπό τον έλεγχό τους περίπου 1000 άτομα  της  μυστικής μας αστυνομίας», δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ο Γιάνκο Μπάσεφ, πρόεδρος του πολιτικού φορέα «Ενωμένη Μακεδονία», αντιδρώντας στην απόφαση του υπουργείου Εξωτερικών να απελάσει Ρώσο διπλωμάτη.


«Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμίτροφ, προσβάλλει το λαό, γιατί με την αλληλεγγύη του προς τη Βρετανία, η οποία το 1948 έριξε βόμβες στους ‘Σλαβομακεδόνες’ στην « Μπελομόρσκα Μακεδόνια» [σημ. «Μακεδονία της λευκής θάλασσας», εννοεί την ελληνική επικράτεια κατά τον Εμφύλιο, αποφεύγοντας να αναφέρει τα ονόματα Ελλάδα ή Αιγαίο),  η οποία τώρα επιδιώκει να αλλάξει το όνομα και την ταυτότητα της «Μακεδονίας», να την κάνει μια χώρα  με καντόνια, όπως έδειξε  πρόεδρος Ιβάνοφ χάρτη του Τσάρλς Γκάρετ», είπε ο Σλάβος πολιτικός των Σκοπίων.


 (Στοιχεία από makfax.com.mk)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr